博客

后退
18.05.2021
Just2Trade telah memenangi anugerah Broker Multi-Aset Terbaik // Asia - 2021

Just2Trade, sebuah syarikat kewangan terkemuka untuk pelabur swasta di seluruh dunia, telah memenangi anugerah Broker Multi-Aset Terbaik // Asia - 2021 .

Anugerah itu diberikan kepada Just2Trade semasa BrokersShow tahun ini di Taiwan pada 24 April 2021 (lihat https://info.brokersshow.com/en/news/details/663 ). Tahun ini pameran popular diadakan dalam talian kerana wabak Covid-19, dengan lebih daripada 50,000 pengunjung. Acara ini bukan hanya merupakan acara awan untuk memfasilitasi komunikasi antara platform industri kewangan dan pelabur semasa wabak, tetapi juga penyelidikan dan penilaian kekuatan komprehensif broker utama.

Just2Trade adalah sebahagian daripada kumpulan kewangan global yang dikendalikan oleh veteran industri kewangan moden, yang menawarkan perkhidmatan kepada pelabur swasta sejak tahun 1994. Syarikat-syarikat Kumpulan diberi kuasa dan dikawal ketat di EU, AS dan Rusia. Just2Trade telah bekerja dengan pelanggan Asia sejak 2011. Pada masa ini, syarikat ini mempunyai lebih daripada 155,000 pelanggan di 130 negara dan beribu pejabat di Limassol, Cyprus.

Penghargaan tinggi untuk operasi Just2Trade mencerminkan perkhidmatan unik Syarikat untuk pelabur swasta. Produk utama Just2Trade - platform perdagangan MT5 - menyediakan pelanggan dengan akses langsung ke 20 bursa global utama dan mempunyai rangkaian instrumen kewangan yang benar-benar unik - lebih dari 128,000 produk perdagangan, termasuk forex, saham, bon, niaga hadapan, opsyen dan cryptocurrency.

Berbanding dengan pesaingnya, Just2Trade bukan sahaja mempunyai bakul instrumen yang boleh diperdagangkan yang unik tetapi juga memberi pilihan kepada beberapa platform perdagangan kepada pelanggan. Selain MT5, Syarikat juga menawarkan platform MT4, CQG dan ROX kepada pelanggannya.

Berkat infrastruktur teknologinya yang canggih, Syarikat dapat memberikan perkhidmatannya kepada pelanggan dengan bayaran terendah dan mudah tunai maksimum. "Pengguna mempunyai harapan yang tinggi dalam hal kualiti perkhidmatan, terutama bagi broker seperti kami dengan sejarah lebih dari 25 tahun. Ini adalah satu cabaran untuk memenuhi harapan ini”- kata Anton Tishenko, Pengarah Pembangunan Perniagaan Asia Just2Trade.